dimarts, 4 d’octubre del 2011

SI POR ATACAR A LOS CULPABLES, TERRORISTAS NOS LLAMAN, DILES QUE LA LIBERTAD, NO ES EL EXTREMO DE NADA

HASEL NO ÉS TERRORISTA, ES COMUNISTA!

Quant detenen a qui amb la música expressa les seues idees sense importa-li el que diran o si per eixe motiu serà empresonat, sempre ens sobta al cap la qüestió: ¿quina puta llibertat d'expressió tenim en aquesta merda d'estat?

El Pablo Hasel, comunista convençut i crític fins i tot amb ell mateixa, ha sigut detingut aquest matí i acusat de Apologia del Terrorisme per difondre sense pels a la llengua qui son els autèntics terroristes. Escriptor de cap a peus, fàbrica incansable de denuncia, inquiet i de llengua verinosa, orgullós de no tindre por de clavar el dit a la llaga, de mobilitzar-se i fer front sense por a un sistema que ens manipula i ens utilitza, és la cara unívoca de que les veritats dolen. 

Aquest cop ha pegat en el clau, el seu treball i persona surten a la llum amb la força de qui és un perill real per a l'estat. Denunciem aquesta falta de llibertat, per el Pablo i per tots els presos polítics i socials, per tots aquells que amb el seu treball a kolectius, a través de la música o de qualsevol altra forma lluiten contra aquest sistema on TOTS SOM PRESUMPTES CULPABLES.

ESTEM AMB TU PABLO!

1 comentari:

  1. ja veus... sols es pot ser 'ramat' (com vosaltres dieu a la vostra lletra) si surt qualsevol ovella 'descarriada' ja l'han de fer fora per a que no malve a les altres...

    asco de penya xè

    estic amb el ke has escrit marxi!

    un bes perlota grandíssima!!!!

    ResponElimina