dimarts, 21 de febrer del 2012

Xàtiva 23-F

Als que estem als pobles en arriba l'angoixa i la impotència de no saber realment la magnitud dels esdeveniments d'estos dies, de qui son els detinguts i els ferits, tot i que tenim la sensació de que podria haver sigut qualsevol de nosaltres.

Als que estem als pobles ens resta la ràbia i les ganes de plorar, de renunciar a responsabilitats i muntar a la capital a defendre el que es nostre i solidaritzar-nos amb els que han estat hores abans, i ara son a les comissaries, als hospitals o son trankilitzats per familiars i amics en qualsevol indret de la capital.

Als que estem als pobles naveguem per internet buscant respostes, sabem que els grans mitjans no ens contaran el que volem sentir, que la veritat està als cops i les ferides, als malsons de companys, o a les assemblees espontànies.

Als que estem als pobles esperem trobar un moment per a anar a València, encara que el transport públic ens coste un dineral, deixem als pares nerviosos a casa o estem malalts.

Però sobre tot, als que estem als pobles esperem amb ànsia les concentracions a les nostres comarques, conscients de que la lluita no és sols a València, la primera línia és a tots els indrets en el dia a dia.

Contra les retallades, contra la corrupció, contra la vergonya i la repressió, per la solidaritat amb els ferits, detinguts i companys, per les nostres famílies i amics, i com no, perquè tot està per decidir.

DIJOUS 23-F A LES 18:00 MANIFESTACIÓ DES DE LA PLAÇA DE BOUS DE XÀTIVA, DIGUEM NO A LES RETALLADES, DIGUEM NO A LA REPRESSIÓ.

1 comentari:

  1. ei!

    vos envie des d'ací el meu recolzament. si els ke estan als pobles es senten així, imaginat els ke estem a un altre país i sabem ke no podem fer res des d'on ens trobem..

    així i tot, els ke allà esteu valeu molt, així ke el dijous tots a la plaça de bous!

    un abraç

    ResponElimina