dimarts, 24 de maig del 2011

Del 15-M a València al 26-M a Xàtiva i cride perquè hem surt de la... #XativaTomaLaCalle


Al barri de Benimaclet ja s'han posat les piles, com podem veure publicat a la bloc de Benimaclet Viu,  i per a aquest divendres els seus veïns han organtizat ja una assemblea de barri ciutadana. 

I es que sembla que el 15-M i les acampades s'estenen com verí llençat a les aigues potables i es comencen a descentralitzar davant el perill de desallotjament, que ben bé, també pot ser un rumor tot i que és una amenaça real. 

Però no es la primera vegada que la gent es manifesta, ni que s'organitza en assemblees, ni que denuncia les situacions d'injustícia que vivim, ni posa en marxa els seus propis mecanismes d'auto-organització, etc... però tal vegada si que assistim al fet històric més mediàtic en la lluita dels moviments socials de tota la historia de la lluita soci-política de la península. 

I es que la plataforma ciutadana contra la crisi i les retallades, integrada per veïns de Xàtiva, a títol individual o perteneixents a col·lectius com cremats, camot o endavant, duguem organitzant concentracions a la porta de l'ajuntament de Xàtiva els dijous 28 d'abril, 5 i 12 de maig amb l'objectiu de fer visible al carrer el descontent ciutadà sobre les putades neoliberals que sofrim avui des dels més xicotets als més adults, això si, amb el denominador comú d'intentar ser cada dia menys cecs que els votants del PP. La putada és que els nostres mitjans de difusió com ara el Levante i Canal la costera no son tan potents com els de mediapro, i això vos assegure que es important per a aquest tipus d'esdeveniments. I es que deuríem de reflexionar sobre el paper que aquestes han jugat en aquestos dies així com de les reaccions del govern pacifista aquest que tenim,  tolerable amb el poble que es revolta. "Ai lo dejo", ara vorem que passa amb l'arribada de la "marea azul". 

Pense (i açò es cosa meua) que a l'igual que la resposta de les assembles de les acampades s'està gestant, també és el moment de fer néixer i créixer la nostra, però no la que ens arrive d'altres llocs, sinó la que decidim els veïns descontents de Xàtiva, de forma col·lectiva i participativa.

"Ara més que mai, si estas descontent amb el resultat electoral 
(no ara, sinó que vius descontent des de que tens consciencia)
si creus que ha arribat el moment de fer sentir la teua veu,
el moment de canviar les coses i dir prou a aquesta salvajada,
ens veiem les cares aquest 26 de maig a les 20h a l'albereda,
VINE i VOTA la OCA, de València a Xàtiva i cride perque hem surt de la bossa.

Organització Combativa i Autònoma"


3 comentaris:

  1. amb el denominador comú d'intentar ser cada dia menys cecs que els votants del PP... i dels Sociolistos companyero!!! d´aquestos no t´oblides que van juntets en el mateix pack!!

    ResponElimina
  2. Gràcies amik, se m'havia despitat, bona observació, ho tindré en compte per a pròximes entrades... socialistos... m'agrada jajajaj

    ResponElimina
  3. ara mateix, 12:30-1:00h hi ha una petita concentració per a organitzar-se a la plaça de Beni. per a ki li interesse i estiga a temps d'acudir.

    pel ke fa a la gent ke s'està movent a xàtiva, ànims i molta força. demostrem ke a xàtiva no sols hi ha 'burros' (com digué el rus) sinó que la gent surt als carrers per a demanar un govern i gestions dignes i democràtikes!

    ResponElimina