dissabte, 28 de maig del 2011

GOL REVOLUTION!!!

La final de la champion! per a un amant del futbol com jo avui és un dia especial, i com a bon aficionat sempre serà més important vorer el partit que reforçar o donar suport a tots els apalliçats de la ciutat Condal o d'altres municipis on la intervenció “maderera” va deixar desenes de ferits i milers de brots d'indignació. Supose que la incertesa fa dur endavant cagades com a questa.

A barna hi havia que netejar la plaça per a previndre la possibilitat de que aquesta nit l'eufòria revolucionaria junt a la futbolera assolaren els carrers de la ciutat. Més de 30 camions plens "fem" deixaren als barcelonins sense una infraestructura que havia costat la solidaritat, durant més de 10 dies, de multitud de veïns indignats. Van netejar la ferralla, les Navaixes, les pistoles, els còctels molotovs, etc... per a disfrutar d'una nit pacífica, però dubte que hagen pogut llevat la pols d'aquest sistema que enverina les consciencies augmentant la ràbia i la indignació.

A Lleida l'excusa era la salubritat, això si que es preocupar-se per el poble, llàstima que amb el "xapapote" no foren tan ràpids, o no es preocupen per el perill de les centrals nuclears o per els verteders que ens envolten o ens envoltaran. I es que els cossos de seguretats velen fins i tot per la nostra salut, molent-nos a colps els osos amb l'objectiu d'evitar una pandèmia peninsular de rabia positiva.

Però el que hem preocupa realment es la incertesa dels esdeveniments d'aquesta nit. A la pel·lícula de "buscando a Eric", el Cantonà (es-futbolista) juga un paper molt important en la solidaritat entre aficionats al futbol i una família indefensa per a defendre-la d'avant d'un mafiós. I hem pregunte... ¿aquesta nit jugaran un paper important els jugadors del barça en la solidaritat entre els aficionats al futbol i els indignats per a plantar cara als polítics? ¿es possible que per una vegada en la historia el futbol siga el deport del poble com diuen o amortiguarà la revolta de les acampades?

Perquè no podem oblidar (encara que a alguns no ens agrade la idea) que el deport per excel·lència es capaç de mobilitzar o paralitzar tot un país. Estic preocupat de veres, no se si aquesta nit disfrutaré del futbol com mai ho he fet a la vida o si tornaré a la meua afició per decorar menjadors...



1 comentari:

  1. mare meua, ningú ha pogut oblidar akell 'fatídic dia' en ke et vas tornar boig! jajajaja

    recolze tot el ke has escrit marxi, jo estic amb tú. m'agrada molt el ke dius al tercer paràgraf.

    pel ke fa a les esperances ke cites a l'últim paràgraf... ja veurem a la nit

    ResponElimina