dijous, 23 de juny del 2011

La rebel·lió dels socarrats - George Marchirant - 2011

Avui en dia podem trobar a la paret del graner (també anomenat ajuntament) del Mas del Socarrats la següent inscripció en lletres blanques, escrites pels porcs que avui en dia gestionen aquest mas:


Però corren rumors entre les persones que habiten Xàtiva, rumors de persones que creuen recordar cants com "M'aclame a tu", tot i que que tan sols sonen en la intimitat o en un vell racó de la nostra identitat o memoria, que ens transporten a una època perduda, tal vegada fruit de la fantasia, tal vegada de la nostàlgia, o qui sap si sorgida d'aquesta bogeria globalitzada. Rumors d'una època en la que tal vegada aquestes eren les lletres impregnades a la paret del graner:


Es de suposar que aquestes lletres realment mai s'han escrit, i que més que un fantasia del passat son un desig del present.

PD: Gràcies a la meva germana que hem va deixar "La rebel·lió dels animals" de Orwell, i a Ramón, del que encara recorde com es partia el cul mentre deia (després d'haver-li dit que me l'anava a llegir) "tots els animals son iguals, però alguns animals son més iguals que altres". Dedicat també a tots aquells que ara per ara participen a diferents col·lectius o lluiten a la seva manera al nostre poble amb el desig ferm d'intentar canviar les coses. Salut i força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada